To, že Travis Scott ovládá model Air Jordan 1 Low můžeme jednoznačně říci. V posledních letech houstonský rapper představil mnoho různých barevných verzí této siluety, včetně 'Mocha', 'Phantom' a 'Olive'. V roce 2021 se Travis Scott spojil s Fragment pro modrou barevnou variantu Air Jordan 1 Low, která v roce 2025 dostane novou verzi.

Možná nejpopulárnější Air Jordan 1 Low všech dob: Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low. V roce 2021 tyto tři jména uvedly na trh modré, bílé a černé tenisky, které kombinovaly styly Scotta a Fragmentu. Tenisky se objevily také ve vysoké verzi.

Od jejich vydání v roce 2021 byl Hiroshi Fujiwara, zakladatel Fragmentu, spatřen s několika vzorky těchto tenisek. Jeden z nich by se měl v roce 2025 dočkat celosvětového vydání. Nedávno se například objevily první obrázky barevné varianty 'Sail Military Blue'.

Tenisky mají bílé kožené svršky. Reverzní Swoosh na středovém panelu a překrytí na patě jsou výrazně modré. Mezipodešev má nažloutlou barvu, která dodává páru vintage vzhled.

Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low OG 'Sail Military Blue' zatím nemají oficiální datum vydání. Očekáváme je však v roce 2025. Podívejte se na první obrázky této dvojice a nezmeškejte tento release.

 

Solemarket s.r.o.